تاثیرات شگرف عطر و ادکلن در روابط اجتماعی
همه ما انسانها خواستار این هستیم که در جامعه ای که در آن زندگی میکنیم ما را با یک یا چند شاخصه خوب و نیک بشناسند مثلا اگر در زمینه تجارت و بیزینس فعالیت میکنیم خواستار این هستیم که همه کسانی که به نوعی با ما در ارتباط با ما هستند ما را با یک سری القاب یا شاخصه های خوب و مثبت یاد کنند مثلا بگویند: فلانی آدم خوش حسابیه!! فلانی تووی کارش فوق العاده خوش قوله! و…
اما یک سری القاب هستند که همه ما انسانها دلمان میخواهد در هر جایگاه اجتماعی ، شغلی ، تحصیلی و… هستیم دیگران ما را با آن شاخص های خوب و نیک یاد کنند مانند خوش لباس بودن مرتب بودن خوشبو بودن و …
یکی از این مشخصات که معمولا خیلی با آن بر خورد میکنیم و بلافاصله در ذهنمان نقش میبندد خوشبو بودن افراد در جامعه است
و این که اگر طرف مقابل از یک عطر و ادکلن خوشبو و شیک استفاده کرده باشد از نظرمان یکی از فاکتور های شیک بودن و خاص بودن را در ظاهر خود رعایت کرده است و از نظر همه (حداقل در ظاهر) فرد محترم و موجهی به نظر می آید.
و در برخورد با این اشخاص بلا فاصله سوالاتی ذهنمان را مشغول میسازد
که این آقا یا خانم از چه عطر و ادکلنی استفاده میکند؟
و یا این که برای انتخاب این عطر چه مقدار زمان صرف کرده است؟
آیا از عطر و ادکلن اورجینال استفاده کرده است؟
آیا برای خرید آن عطر و ادکلن هزینه زیادی پرداخت کرده است؟
و…
این سوالاتی است که همواره در برخورد با افراد شیک پوشی که بوی خوشی هم میدهند در ذهنمان نقش میبنند
اما هدف اصلی ما از این مطلب این است که متوجه این موضوع باشیم که هیچ وقت جذاب بودن و کاریزما خدادادی نبوده و کاملا اکتسابی است و فرد به وسیله صرف وقت و البته هزینه توانسته این زیبایی، جذابیت و کاریزما را در اثر مرور زمان به دست آورد.
اما بدست آورد جذابیت از طریق استفاده از عطر و ادکلن، خود اصول و قوانینی دارد که به وسیله رعایت آنها میتوان تقریبا به تمامی هدف ها در زمینه عطر و ادکلن دست یافت.
مهمترین و البته کم هزینه ترینه این اصول استفاده صحیح و بهینه از مواد خوشبو کننده مانند عطر و ادکلن میباشد که با رعایت
چند نکته نسبتا ظریف و ساده به راحتی این اهداف محقق شده و ما به کاریزمای لازم و مورد نظرمان در جامعه و محیط های اجتماعی دست خواهیم یافت.